mandag 20. februar 2012

Hvordan trekke om en stol??

Hei da var det tid for en ny uke med nye muligheter:))

Håper dere har hatt en fin start på uken??

Denne stolen kjøpte jeg på en brukthandel i byen for noen uker siden. Planen var at jeg skulle prøve å trekke den om å male den. Men etter å ha fått den i hus å sett på den har jeg begynt å tvile på om jeg klarer det. Jeg er ikke noe dreven i dette å synes kansje det ser litt vanskelig ut...


Jeg har trekt om noen kjøkken stoler en gang, det var ikke så vanskelig, men denne ser litt vanskeligere ut, men det frister jo å prøve:))

Kansje noen av dere kan komme med noen tips til meg??

Skal jeg begynne eller ikke??

Tips motas med STOR takk:))

Ønsker dere en fortsatt fiin mandag!!

Klem

post signature4 kommentarer:

 1. Jeg har gått på Møbeltapetserings kurs, og å trekke om stoler er VANSKELIG :p Men det spørs jo, er stolen stram og god i formen (ikke slapp i setet) Så er det jo bare å rive av stoffet å stifte på ett nytt et. Men det er jo også litt vanskelig å få på stoffet. Jeg synes stoffet som er på var fint! :) Hadde sikkert gjort seg veldig å bare male armlenen hvite? Så kan du eventuelt trekke om hvis du fremdeles vil etter at du har malt? :) Lykke til uansett! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kansje jeg skal la det være å begi meg ut på prosjektet. Setet er mykt og stolen er kjempe god å sitte i:)) Kansje jeg bare skal gjøre som du sier å male armlenene:)) kansje begynne med det å se;) stoffet som er på er jo ikke så kjempe stygt,litt gammelt, men det er jo litt sjarm det også:))

   Tusen takk for tips:))

   klem

   Ragnhild

   Slett
 2. Syns trekket var kjempefint, eg!
  Hadde brukt svart i stedenfor kvitt på armlene og bein personlig, men vi har så forskjellig smak. =)

  Gleda meg uansett til å sjå ka resultatet blir!

  God helg! =)

  Hilsen Bente

  SvarSlett
 3. Hehe. For en halvtime siden fikk jeg to stoler, helt like denne, inn i hus. Stoffet på mine er mye eldre. Gikk rett på nett for å finne tips om å trekke om stoler, og hva finner jeg? Denne! Vel, mine skal både males og trekkes om!

  SvarSlett